Information
 • Konkurrensutsätter 30 banker och långivare
 • Jämför lån upp till 30 000 000 kr
 • Endast en kreditupplysning från UC
Lånebelopp: 10.000 - 30.000.000 kr
Återbetalningstid: 1 mån - 5 år
Factoring:
Fast månadsbelopp:

Om Krea

Låneerbjudande och ansökan

All information och ansökningar som görs via Krea behandlas med högsta säkerhet. Informationen krypteras och lämnas aldrig ut till någon tredje part. Genom att ägna några få minuter till att fylla i ansökan kan alla som är ett registrerat företag ansöka om lån via Krea på belopp mellan 10 000 kronor ända upp till 30 000 000 kronor. Löptiden för lånen kan variera allt mellan 1 månad och 5 år beroende på vad man själv anser vara rimligt att klara av för månadskostnad. Självklart kan du lösa hela lånet i förtid om du så önskar. Hur det går till eller om det tillkommer avgifter för det framkommer i villkoren man får från förslagen på lån som de olika långivarna ger.

Hos Krea har även de helt nystartade företagen också en otrolig chans att ansöka om det lån som kan behövas för att få företaget att växa. Så länge det finns minst sex månaders bokföring samt historik i företaget som kan bevisa en omsättning på minst 50 000 kronor går det bra att skicka in en ansökan.

Tjänster och produkter

Krea jämför 30 olika långivare och banker. För att ansöka om förslag på lån via Krea så måste man vara ett registrerat företag så som handelsbolag, enskild firma eller Aktiebolag. Omsättningen i företaget måste ligga på 50 000 kronor per månad eller minst 600 000 kronor per år och kunna bevisas genom kreditupplysning samt historik.

Inom 24 timmar kan företag få erbjudanden från 30 olika långivare.

Genom att hjälpa olika banker och långivare att få nya kunder kan Krea hålla tjänsten helt kostnadsfri. Krea finansieras genom att för varje kund som väljer ett låneförslag så betalas det ut en provision från den löngivare eller bank man väljer till Krea som tack för hjälpen. Man kan se det som att det är samma utgifter för långivare som en reklam via radio, tv eller tidningar kostar.

Ansökan som görs via Krea är aldrig bindande.

Kundtjänst och utbetalningar

I samband med att man skickar in en ansökan får man legitimera sig med hjälp av e-legitimation. När man sedan vill acceptera ett förslag på lån hos en långivare får man signera lånehandlingarna med e-legitimationen och kan på så vis i de flesta fall kunna förvänta sig en utbetalning av lånet redan samma dag man signerat. Utbetalningen kan dock dröja någon dag beroende på vilken bank som företaget använder sig av.

Vill man komma i kontakt med kundtjänsten hos Krea kan man antingen skicka e-post, ringa eller chatta direkt på hemsidan. Öppettiderna är måndag till fredag mellan 09:00 – 18:00, helger samt röda dagar är kundtjänsten stängd men det går bra att skicka e-post dygnet om när som helst under året.

Om Krea

Krea lanserades på marknaden 2018 av ett team med en lång erfarenhet bakom sig genom att ha byggt upp och start en av de största jämförelsesidorna på nätet för lån till privatpersoner i Sverige.

Visionen Krea har är att i framtiden bli den största på marknaden i Norden av alla jämförelsesidor för lån när det gäller företag. Genom att erbjuda såväl ansökningsprocessen som en noggrann jämförelse av lån från många olika långivare helt digitalt växer Krea för varje dag som går och blir mer och mer populärt bland såväl nya som väletablerade företag att använda sig av.

Fördelar

 • Störst jämförelse av företagslån i Sverige
 • Nöjdast kunder inom förmedling av företagslån enligt Trustpilot
 • Har hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt lån

Nackdelar

 • Räntan sätts efter företagets historik och framtida betalningsmöjligheter
 • Kreditupplysning från UC AB

Villkor

 • Att vara ett registrerat Handelsbolag, Enskild firma eller Aktiebolag
 • Omsättning i företaget på 50 000 kronor per månad eller minst 600 000 kronor per år
 • Inte förekomma med något skuldsaldo hos Kronofogden, men vissa långivare kan godkänna skuld från Skatteverket som ligger hos Kronofogden
Ansök Användarvillkor

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden