Hitta rätt företagslån för din verksamhet

Jämför långivare

Om oss

Vi på Företagslån.se anser att alla företag ska ha möjlighet att låna pengar för att växa, oavsett storlek och omsättning.

Det är det inte bara vi som tycker. Därför har vi samlat erbjudanden från flera ledande långivare som är specialiserade på företagsfinansiering. Jämför olika möjligheter till lån och betala inte mer än nödvändigt för finansieringen till ditt företag!

Långivare på företagslån.se

Vår tjänst – jämförelse av företagslån

Företagslån.se är en kostnadsfri tjänst där du som företagare enkelt och effektivt kan jämföra olika möjligheter till lån som erbjuds på marknaden idag. Här hittar du rätt finansieringslösning för just din verksamhet – vare sig det är ett företagslån, checkkredit eller factoring. Du slipper dessutom storbankernas långa ansökningsprocesser och höga krav på företaget.

I över 5 år har vi på Företagslån.se hjälpt småföretagare växa snabbare genom att ge vägledning vid ansökan om lån. Hos oss hittar du långivare som erbjuder digitala tjänster, flexibla bedömningar och snabba utbetalningar till ditt företag.

Vi som driver Företagslån.se har många års erfarenhet och kunskap om olika former av finansiering för företag. Vår vision är att kunna ge dig rätt vägledning och kunskap för att du ska kunna ta rätt beslut när du ska låna pengar till ditt företag.

Vår jämförelsetjänst är helt gratis för dig som användare och du betalar aldrig ett öre mer för ditt lån för att du har klickat dig till en långivare via oss. Däremot använder vi oss av affiliatelänkar som mäter hur många lån vi förmedlar och som vi sedan får provision på. Det är alltså långivarna som finansierar vår tjänst. Du kan läsa mer om det i våra Användarvillkor.

På Företagslån.se använder vi oss även av cookies. Du kan läsa mer om det i vår cookie-policy.

Företaget bakom sajten

Raketech Group äger och driver Företagslån.se. Raketech grundades 2010 och är en ledande aktör inom affiliate- och innehållsmarknadsföring. Vi specialiserar oss på digitala guider och informativa webbplatser, med målet att genom kvalitativ och relevant information guida konsumenter rätt på nätet – vare sig det är inom finans, sport eller spel.

Raketech har tillgängliga produkter i hela Norden, samt i ett flertal länder inom Europa och globalt. Vi följer ett tydligt ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster. Du kan läsa mer om det genom att besöka vår hemsida www.raketech.com.

Raketech Group är noterade på Stockholmsbörsen (Nasdaq Nordic). Du kan läsa mer om det här.

Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar, eller feedback på vår tjänst. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar. För frågor kring specifika lån ber vi dig kontakta långivaren/låneförmedlaren som det rör.

Använd kontaktformuläret nedan för att kontakta oss.

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande