Hitta rätt företagslån för din verksamhet

Jämför långivare

Om oss

Vi på Företagslån.se anser att alla företag ska ha möjlighet att låna pengar för att växa, oavsett storlek och omsättning.

Det är det inte bara vi som tycker. Därför har vi samlat erbjudanden från flera ledande långivare som är specialiserade på företagsfinansiering. Jämför olika möjligheter till lån och betala inte mer än nödvändigt för finansieringen till ditt företag!

Långivare på företagslån.se

Vår tjänst – jämförelse av företagslån

Företagslån.se är en kostnadsfri tjänst där du som företagare enkelt och effektivt kan jämföra olika möjligheter till lån som erbjuds på marknaden idag. Här hittar du rätt finansieringslösning för just din verksamhet – vare sig det är ett företagslån, checkkredit eller factoring. Du slipper dessutom storbankernas långa ansökningsprocesser och höga krav på företaget.

I över 5 år har vi på Företagslån.se hjälpt småföretagare växa snabbare genom att ge vägledning vid ansökan om lån. Hos oss hittar du långivare som erbjuder digitala tjänster, flexibla bedömningar och snabba utbetalningar till ditt företag.

Vi som driver Företagslån.se har många års erfarenhet och kunskap om olika former av finansiering för företag. Vår vision är att kunna ge dig rätt vägledning och kunskap för att du ska kunna ta rätt beslut när du ska låna pengar till ditt företag.

Vår jämförelsetjänst är helt gratis för dig som användare och du betalar aldrig ett öre mer för ditt lån för att du har klickat dig till en långivare via oss. Däremot använder vi oss av affiliatelänkar som mäter hur många lån vi förmedlar och som vi sedan får provision på. Det är alltså långivarna som finansierar vår tjänst. Du kan läsa mer om det i våra Användarvillkor.

På Företagslån.se använder vi oss även av cookies. Du kan läsa mer om det i vår cookie-policy.

Företaget bakom sajten

ROI Media Ltd äger och driver Företagslån.se. ROI grundades 2017 och är ett teknikföretag som arbetar med leadsgenerering i Norden. Genom olika produkter kopplar ROI ihop köpare och leverantör för att på så sätt hjälpa företag få tag i fler och rätt typ av affärer.

Idag har ROI tillgängliga produkter i Sverige och Storbritannien, men kommer framöver utöka verksamheten ytterligare – både på nuvarande marknader och i Europa. Du kan läsa mer om det genom att besöka vår hemsida www.roi.se.

Kontakta oss

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar, eller feedback på vår tjänst. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på vardagar. För frågor kring specifika lån ber vi dig kontakta långivaren/låneförmedlaren som det rör.

Använd kontaktformuläret nedan för att kontakta oss.

Kontaktformulär

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva låneerbjudanden. Som välkomstgåva får du våra bästa tips för en god kreditvärdighet – direkt till din inkorg!