Om Qred

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Låneerbjudande och ansökan

Hos Qred kan du ansöka om ett företagslån på mellan 10 000 kr och 2 000 000 kr beroende på vilket belopp du är i behov av. Den löptid du kan välja på är 6, 12 eller 18 månader. Det spelar däremot inte så stor roll då lånet är utan bindningstid. Betala tillbaka lånet och den månadens månadsavgift för att lösa lånet i förtid – utan extra kostnad.

Förutom den månatliga amorteringen tillkommer en månadsavgift vars storlek beror på hur stort belopp du lånar. Qred tar dock inte ut någon ränta på det lån de erbjuder vilket innebär att månadsavgiften utgör hela lånets kostnad.

Qred lovar att komma med en offert inom en timme från att du har skickat in din ansökan, vilket är mycket god service. Så snart du har mottagit ett låneerbjudande kan du godkänna det med hjälp av ditt BankID.

Innan de skickar ut en offert tar de Qred en kreditupplysning på ditt företag. Denna tas från UC vilket innebär att du får en registrering i deras system. Kreditupplysningen säkerställer att du kan återbetala det lånebelopp du ansöker om. Även en kreditupplysning kommer tas ut på dig som företräder företaget, denna tas dock istället från Creditsafe. Därmed kan du som privatperson behålla din goda kreditvärdighet.

När det är dags att återbetala lånet kan du använda dig av Swish vilket gör dina betalningar extra smidiga. Du kan när som helst återbetala hela lånebeloppet utan någon extra kostnad.

Tjänster och produkter

Hos Qred kan de flesta svenska företag ansöka om att få låna pengar. Aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag är alla välkomna. Hur gammalt företaget är och hur stor omsättning det har spelar ingen roll utan Qred går igenom allas ansökningar.

Om ditt företag har en eller flera betalningsanmärkningar sedan tidigare är detta inte något problem hos Qred. Alla företag och deras återbetalningsförmåga blir bedömda individuellt. Det är företagets framtida ekonomi som Qred har i åtanke när de tar ett beslut.

Det som är viktigast för Qred är att ditt företag har en ordnad ekonomi och har en god förmåga att återbetala lånet i tid. Qred kan komma att be att du presenterar en borgensman som extra säkerhet. Denna borgensman ska kunna ta över de betalningar som du ej klarar av att uppfylla.

Kundtjänst och utbetalningar

Om du önskar komma i kontakt med Qred innan du skickar in en låneansökan kan du kontakta deras kundservice. Där möts du av kunniga och erfarna medarbetare som kan svara på alla dina frågor. Du kan välja på att ringa in eller skicka ett mejl. Öppettiderna är måndag till fredag mellan kl. 07:00 – 17:30.

Qred är snabba på att betala ut pengar till dig som låntagare. Redan samma dag som du har fått ditt lån godkänt betalar de ut beloppet, så länge det sker inom deras öppettider. Det innebär att du kan få tillgång till dina pengar redan samma dag eller nästkommande bankdag.

Om Qred

Kreditgivaren är Qred Företagslån AB och företaget är registrerat hos Finansinspektionen. Företaget grundades år 2015 med syftet att erbjuda lån till mindre företag och sätta sina kunder i fokus. Qred finns på ett flertal marknader med kontor i olika länder. Trots att företaget är relativt nyetablerat på den svenska lånemarknaden finns det gott om erfarenhet i form av alla de kunniga medarbetarna.

Du kan alltså känna dig trygg och säker när du ansöker om ett lån hos Qred. Detta är en modern kreditgivare som arbetar med att ligga i framkant på marknaden för företagslån.

Fördelar

  • Låna upp till 2 miljon kronor
  • Låneerbjudande inom 1 timme
  • Utbetalning samma dag
  • Personlig upplysning utan UC

Nackdelar

  • Hög månadsavgift

Villkor

  • Alla bolagsformer kan ansöka
  • God företags- och privatekonomi

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden