Om Ponture

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Hos Ponture kan du ansöka om ett företagslån på mellan 10 000 kr och 50 000 000 kr. Den ränta du kan få ligger på mellan 6 % – 25 %, allt beroende på vilken typ av lån du ansöker om. Löptiden är på upp till 36 månader vilket är en bra tid för återbetalning.

För fakturabelåning på mellan 60 % – 95 % av fakturan erbjuds du en ränta på mellan 2 % – 5 %. För fakturaköp är avgiften på mellan 1 % – 3 % av fakturan och det finns fakturaköp med eller utan regress. Vilka räntor du erbjuds beror på den långivare du accepterar ett lån hos.

Att skicka in en ansökan till Ponture är enkelt. Du fyller i deras korta formulär online och sedan kommer en av deras finanskonsulter att kontakta dig för rådgivning och för att utvärdera vilka behov du har. Efter detta tar Ponture en kreditupplysning från UC för att säkerställa din goda återbetalningsförmåga. Det kommer sedan ett flertal låneerbjudanden från deras samarbetspartners. Du väljer själv vilken offert som passar behoven för ditt företag bäst. Du accepterar sedan låneerbjudandet online vilket ger en smidig process.

Tjänster och produkter

Ponture har en mängd olika finansiella tjänster för dig som företagare. Du kan få hjälp med att dels jämföra företagslån och dels jämföra fakturaköp. Ponture letar rätt på de mest fördelaktiga erbjudandena för att finansiera ditt företag och du sparar därmed den tiden det tar. De har tjänster för såväl lån som factoring vilket ger en bra bredd för dig som företagare.

Hos Ponture får du hjälp att jämföra mikrolån, makrolån och tillväxtlån. Dessutom kan de hjälpa dig att hitta finansiering för fakturaköp och fakturabelåning. Oavsett vilken tjänst du är i behov av är Ponture ett bra val med kunniga rådgivare.

Ponture har tio stycken samarbetspartners som kan erbjuda dig ett lån eller factoring. Bland dessa syns bland annat Marginalen Bank, Aros Kapital, OPR Finance, Froda, Mynt, Promentor Finans och Qred.

Hos Ponture kan alla typer av företag låna. Aktiebolag, kommanditbolag, handelsbolag och enskilda firmor är alla välkomna att skicka in en låneansökan. Vilka krav som gäller för ditt företag varierar beroende på vilken typ av lån eller factoring du ansöker om.

Kundtjänst och utbetalningar

Du kan snabbt och enkelt komma i kontakt med Ponture kundservice om du har frågor och funderingar angående deras låneförmedlingstjänst. Du kan välja mellan att ringa in eller skicka ett mejl. De upplyser dock inte om vilka öppettider som deras kundtjänst har.

Hur snabbt du får tillgång till ditt lånade belopp beror på vilken långivare du väljer att acceptera ett låneerbjudande av. Men den genomsnittliga tiden för utbetalningar av de lån du hittar hos Ponture är mellan 24 till 48 timmar. Du borde alltså få tillgång till dina pengar senast två bankdagar efter att ditt lån blivit godkänt.

Om Ponture

Ponture ägare har över 30 års erfarenhet från finanssektorn och därför kan du som låntagare känna dig säker. Företaget registrerades 2015 men deras onlinetjänst men låneförmedling lanserades först 2018.

Ponture är ett företag som hjälper ditt bolag att utvecklas. Bland annat genom att förmedla lån som kan hjälpa dig med din tillväxt. Kreditgivare är Ponture AB som är ett Sverigebaserat bolag. Ponture står under tillsyn av Finansinspektionen vilket ger dig extra trygghet.

Fördelar

  • Jämför snabbt olika långivare
  • 20 samarbetspartners
  • Erbjuder fakturaköp
  • Kostnadsfri ansökan

Nackdelar

  • Använder UC
  • Något informationsfattig hemsida

Villkor

  • AB, HB, KB eller Enskild firma
  • Resultat- och balansräkning för 12 månader – Gäller för lån
  • Eventuellt behövs borgensmän – Gäller för lån
  • Fakturor – fakturaköp/fakturabelåning

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden