Hitta rätt företagslån för din verksamhet

Jämför långivare

Zmarta breddar sitt företagserbjudande

07 december, 2020

Jämförelsetjänsten Zmarta fortsätter att expandera. Nu har de inlett tre nya samarbeten med långivarna Mynt, Fedelta och CrediNord. Samtliga är växande aktörer på lånemarknaden med attraktiva företagserbjudanden. Därmed får Zmartas användare ännu större möjlighet att hitta rätt lån. Här tittar vi närmare på expansionen och deras nya samarbetspartners.

Ansök om företagslån hos Zmarta

Man och kvinna skakar hand

Om Mynt

Mynt startades 2017 med syftet att vara en helt digital långivare utan pappersarbete. Mynts intelligenta process för att bedömma kreditvärdighet gör att de idag kan erbjuda företagslån på upp till två miljoner kronor – till riktigt bra villkor.

Läs mer om Mynt här.

Om Fedelta

Fedelta är en tjänst som tillhandahåller flexibla företagslån på upp till en miljon kronor med målet att vara nytänkande. Deras ambition är att finnas där för företagare och entreprenörer, särskilt de som inte får lån hos traditionella banker.

Läs mer om Fedelta här.

Om CrediNord

CrediNord är en låneaktör som riktar sig till små och medelstora företag. De specialiserar sig på de som behöver lån för att täcka oväntade utmaningar i kassaflödet eller behöver finansiering för att växa – och det ska gå snabbt och enkelt.

Läs mer om CrediNord här.

Värt att ta en titt på!

De nya aktörerna i Zmartas långivarpanel fokuserar på företag och entreprenörer. Särskilt små och medelstora företag som inte får den hjälp de behöver från traditionella banker. Det kan därför vara värt att ta en närmare titt på långivarnas erbjudanden. Om inte annat för att allt görs snabbt och digitalt, och utan att du binder dig till något. Så du kan alltid testa.

Här är några saker ett företagslån kan användas till:

  • Investeringar, till exempel i ny teknik
  • Renovering och reparationer av lokaler
  • För att ta fram nya produkter / tjänster
  • För ökad likviditet i väntan på kundfakturor
  • För att klara tillfälligt tuffa perioder
  • Vid uppköp av ett annat företag
  • För att finansiera uppstarten av företaget

Zmartas erbjudande inom företagslån

För drygt ett år sedan lanserade Zmarta jämförelsetjänsten riktad mot företagare, från att tidigare endast ha riktat sig till privatpersoner. Genom Zmarta kan alla företag, oavsett bolagsform och storlek, ansöka. Konceptet är snabbt och enkelt: med hjälp av BankID kan du som företagare direkt få låneerbjudanden från flera olika långivare och välja det bästa lånet.

Syftet är att få bort de problem som ofta kan uppstå när man som företagare söker lån hos traditionella banker. Genom aktörer som Zmarta, och Zmartas samarbetspartners, slipper företagare krångliga processer och långsam handläggning.

Det lönar sig att jämföra företagslån eftersom räntorna och avgifterna blir så låga som de bara kan bli. Jämför utan att behöva lägga ned massa tid eller dra på företaget onödiga kreditupplysningar. Zmartas tjänst är dessutom kostnadsfri.

Och nu får du alltså ännu fler låneförslag än tidigare – möjligheterna till ett bra företagslån är större än någonsin.

Läs vår recension av Zmarta

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden