Om Avida

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Avida erbjuder en tjänst vid namn Företagslån Online där du som företagare kan låna mellan 50 000 kr – 1 000 000 kr, helt utan krav på säkerhet. Du kan låna ett valfritt belopp med intervaller på 50 000 kr, till exempel 250 000 kr eller 300 000 kr.

Avidas företagslån ansöker du enkelt om online utan att först behöva boka tid för ett möte. Med en snabb ansökan på internet förkortar du din låneprocess och du får snabbare ett besked om ditt lån blir beviljat. Det enda du behöver är ett BankID att signera din kreditansökan med. Det samma gäller när du får ett låneerbjudande, detta signerar du med ditt BankID.

Efter att en kreditprövning hos UC är gjord återkommer Avida med ett besked. Den löptid du kan erbjudas är på ett, två eller tre år. Det är alltså en relativt kort återbetalningstid även om du lånar det hösta beloppet.

Att ansöka om ett lån hos Avida innebär en snabb process där du kan få tillgång till ditt godkända lånebelopp mycket snart efter att din ansökan har skickats in.

Tjänster och produkter

För att ansöka om ett företagslån hos Avida krävs det att du har ett aktiebolag. Dessutom måste företagets och din ekonomi vara hälsosam och i ordning. Ingen lång ekonomisk historik kräver Avida vid en låneansökan utan de ser till ditt företags framtida tillväxt snarare än dess historia.

Ibland kan Avida kräva att du ansöker med en borgensman ifall de är osäkra på ditt företags goda återbetalningsförmåga. En borgensman är en person som går in och tar över ansvaret för återbetalningen av ditt företagslån om du själv inte har möjligheten att betala i tid.

Du kan välja mellan att ansöka om ett företagslån eller om en företagskredit. För en företagskredit kan du välja mellan rak amortering eller ett annuitetslån. Hos Avida kan du även med hjälp av factoring låna med dina kundfakturor som säkerhet. Du får då tillgång till dina pengar mycket snabbt och Avida tar över all administration för fakturorna.

Kundtjänst och utbetalningar

Avida har en kundtjänst som är bemannad av mycket trevlig och kunnig personal. Du kan kontakta dem för rådgivning eller om du har några frågor angående om att låna pengar genom Avida. Dessutom får du får direkt proffsig hjälp med alla dina funderingar. Kundtjänsten når du enkelt genom att ringa eller mejla in. Medarbetarna finns på plats under veckans alla vardagar mellan kl. 09:00 – 17:00. Det finns även en mindre FAQ som är bra för dig som har enklare frågor.

Avida har snabba utbetalningar till alla företagare. Du behöver alltså inte vänta länge på dina pengar. Vid fakturaköp betalar Avida ut pengarna inom 24 timmar efter att fakturan har blivit godkänd. Samma snabba utbetalningstid gäller även för företagslån.

Om Avida

Avida har erbjudit finansiella lösningar ända sedan 1983. Detta kreditmarknadsbolag är verksamma i Sverige, Norge och Finland och står under tillsyn av Finansinspektionen. De erbjuder finansiella tjänster på ett modernt sätt och du som låntagare får ett tryggt och smidigt lånande.

Avida omfattas av den statliga insättningsgarantin. De har ett stort fokus på att skapa nöjda kunder och du som företagare kommer känna dig väl omhändertagen om du lånar av Avida. Kreditgivaren är Avida Finans AB och de fick utmärkelsen DI Gasell för framgångsrika företag mätt i tillväxt år 2018.

Fördelar

  • Låna upp till 1 miljon kronor
  • Låna enkelt med BankID
  • Krävs ingen lång ekonomisk historik
  • Inget fysiskt möte krävs

Nackdelar

  • Endast för aktiebolag
  • Kort löptid på högst 3 år

Villkor

  • Ha ett aktiebolag
  • Ha god ekonomi för företaget
  • Kan krävas en borgensman

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden