Om Bestrate

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Hos Bestrate får du hjälp att leta fram det bästa låneerbjudandet för just ditt företag, utan att det kostar dig en krona. Bestrate skickar nämligen ut din låneansökan till flera olika banker och långivare, samtidigt som endast en UC tas. Här finns ett brett lånespann, från 50 000 upp till 3 000 000 kronor. Återbetalningstiden är från 6 månader upp till 5 år.

En ansökan är väldigt enkel att genomföra. Hela ansökningsprocessen tar ungefär två minuter och därefter får du oftast svar på din ansökan omgående. Bestrate kontaktar dig via mejl och sms när din ansökan är färdigbehandlad. Därefter väljer du det låneerbjudandet som passar dig och ditt företag bäst. Pengarna betalas ut samma dag som avtalet signeras.

Tjänster och produkter

Hos Bestrate har du möjlighet att både ansöka om nya lån och samla gamla lån. Vilket av dessa alternativ du vill använda ditt företagslån till fyller du i vid ansökan. De har också ett bra upplägg där du redan innan din ansökan kan se ungefär hur mycket lånet kommer att kosta ditt företag utifrån hur mycket du vill låna och återbetalningstiden som önskas.

Den exakta kostnaden för lånet anges i de låneerbjudanden som erbjuds, men den effektiva räntan är mellan 2,95 och 170,00 %. Räntan sätts individuellt baserat på företagets ekonomiska förutsättningar. Du jämför enkelt de låneofferter som företaget fått och väljer därefter det erbjudande som är bäst. Det finns inga krav på lägsta omsättning för företaget.

Kundtjänst och utbetalningar

Bestrates kundtjänst har öppet varje vardag och kan nås både via e-post och telefon. Måndagar till torsdagar har de öppet från kl. 9:00 till 17:00. På fredagar stänger de dock en timme tidigare, kl. 16:00. Du kan också använda det kontaktformulär som finns på webbplatsen för att kontakta dem. De återkommer därefter till dig till så snart som möjligt med svar.

Tid för utbetalning kan variera bland de olika långivarna, men står alltid angivet i de låneerbjudanden som ges. Normalt sett kommer dock ditt företagslån att betalas ut redan samma dag som låneerbjudandet signerats, vilket innebär att pengarna kommer in på kontot relativt snabbt.

Om Bestrate

Bestrate är en ung och hungrig låneförmedlare som lanserades 2019. De vänder sig både till företag och privatpersoner, och har som ambition att hjälpa sina kunder sänka sina kostnader för lån och andra krediter – utan att behöva förhandla själva. Istället får långivarna konkurrera om den sökande som enkelt väljer det erbjudande som passar bäst.

Bestrate samarbetar i dagsläget med 15 olika banker och kreditgivare och deras mål är att ha flest anslutna banker i landet. Genom att erbjuda en provisionsbaserad lånetjänst kan de hålla den absolut kostnadsfri för konsumenten – och eftersom endast en kreditupplysning tas kommer heller inte kreditvärdigheten hos UC att påverkas nämnvärt.

Fördelar

  • 1 UC – upp till 15 låneofferter
  • Oftast svar inom 1 minut
  • Utbetalningar samma dag
  • Alla bolagsformer godtas

Nackdelar

  • Något bristfällig FAQ
  • Kreditupplysning hos UC

Villkor

  • Enskild firma, handelsbolag, kommanditbolag eller aktiebolag
  • Bolaget ska vara registrerat och aktivt sedan minst 6 månader
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden