Om Marginalen Bank

Jämför olika långivare och välj mellan aktuella låneerbjudanden här.

Låneerbjudande och ansökan

Hos Marginalen bank kan du ta ett företagslån på mellan 100 000 kr upp till 5 000 000 kr. Du kan då välja på en löptid på mellan 24 och 60 månader. Marginalen bank erbjuder tre olika låneprodukter att välja mellan, allt för att kunna anpassa sig så mycket som möjligt utefter dina behov. För att låna hos Marginalen bank kan du såväl vara i starten av ditt företag som ha ett riktigt stort sådant.

Det är enkelt att skicka in en låneansökan till Marginalen bank. Du gör det online genom deras ansökningsformulär, vilket du signerar med hjälp av ditt BankID. Du behöver alltså inte boka tid för ett möte utan kan ansöka på internet oavsett vart du befinner dig.

När din ansökan kommit in till Marginalen bank tar de en kreditupplysning från UC för att säkerställa att du har god möjlighet att återbetala lånet. Så snart din låneansökan har behandlats kommer Marginalen bank att återkomma med ett låneerbjudande. Du accepterar det med hjälp av ditt BankID och får sedan en utbetalning till ditt företagskonto.

Tjänster och produkter

Marginalen bank erbjuder alla typer av företag att låna hos dem. Du kan låna som aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskild firma. Hos Marginalen bank finns det tre olika typer av lån att välja mellan; företagslånet, uppstartslånet och lilla företagslånet. De olika lånen har alla olika villkor och olika erbjudanden. Det finns alltså ett lån som alltid passar ditt företag. Om du är osäker på vilken låneform som passar dig bäst kan du få rådgivning av Marginalen banks kundservice.

Företagslånet är perfekt om du ska expandera eller planerar en inför en stor investering, till exempel i form av maskiner eller inventarier. I detta lån kan du låna upp till fem miljoner kronor. Uppstartslånet är istället till för dig som ligger i startgroparna för att starta ett eget företag och din borgen är endast 20 %.

Samma borgen gäller för det lilla företagslånet där du kan låna en lägre summa. Detta är lånet för dig som småföretagare som vill få ditt företag att växa. Du kan låna upp till 250 000 kr och lånet har en garanti från Europeiska Investeringsfonden. För detta lån kan du ha en löptid på fyra år vilket ger dig gott om tid att återbetala det lån du tagit.

Kundtjänst och utbetalningar

Marginalen bank har en kundservice för alla sina företagskunder och den kan du kontakta även innan du lånar. De kan hjälpa dig med alla de frågor och funderingar du har. Kundservicens kunniga medarbetare finns på plats under måndag till fredag mellan kl. 08:30 – 17:00. Du kan både ringa in och mejla till kundservicen.

När det gäller utbetalningar är Marginalen bank riktigt snabba. Både vid factoring och godkända lån får du dina pengar utbetalda redan inom 24 timmar.

Om Marginalen Bank

Marginalen bank startade 2010, vilket innebär att de har gott om erfarenhet från den svenska lånemarknaden och av att hjälpa låntagare. Bolaget har över 300 000 kunder och står under tillsyn av Finansinspektionen. Marginalen bank ägs av Marginalen AB och är ett välmående företag som är populärt bland svenskar.

Marginalen bank hjälper dig som företagare att ta ditt företag till nästa nivå. Detta genom att erbjuda lån med förmånliga villkor.

Fördelar

  • 3 olika låneprodukter
  • Låna upp till 5 miljoner kronor
  • Lång löptid
  • Även lån för uppstart av företag

Nackdelar

  • Använder UC

Villkor

  • Ingen betalningsanmärkning
  • Max 20 miljoner kronor i omsättning
  • Högst 9 anställda
  • Minst ett bokslut

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden