Om CrediNord

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

CrediNord är en finansiell institution som erbjuder finansiering till små och mellanstora företag. I regel kan företag låna en summa som motsvarar dess omsättning under en månad, men högst 1 000 000 kronor. Beroende på vilken tid på dygnet, samt vilken dag låneansökan görs, kan ditt företag få besked redan inom 10 minuter och lånet utbetalt samma dag.

Ansökningsprocessen går mycket snabbt eftersom du endast behöver fylla i företagets uppgifter, samt borgensmans personuppgifter. Därefter signerar du ansökan med ditt eget BankID och låneansökan skickas in till handläggarna på CrediNord. Dessa arbetar vardagar 8:00 – 16:00 och ger svar på ansökan, och övriga frågor, under dessa tider.

Tjänster och produkter

Hos CrediNord erbjuds företagslån från 10 000 upp till 1 000 000 kronor, vilka lånas ut till en fast månadskostnad. Hur stor månadskostnaden blir beror på ditt företags ekonomiska förutsättningar. Ju bättre ekonomi ditt företag har, desto mer får ni låna och desto lägre blir kostnaderna för lånet. Ett krav är dock att entreprenören ger borgen i företagslånet.

Återbetalningstiden lägger du upp på 6, 12 eller 18 månader, beroende på vad som passar företaget bäst. Hos CrediNord kan du dock alltid återbetala lånet i förtid, utan att behöva betala någon ränteskillnadsersättning. Du betalar alltså bara för de månader du återbetalar lånet. Det innebär att kostnaden kan bli lägre genom att lånet återbetalas tidigare än beräknat.

Eftersom lånet har en fast månadsavgift blir kostnaden för lånet mycket tydlig – inga dolda avgifter förekommer.

Kundtjänst och utbetalningar

Kundtjänsten hos CrediNord har öppet alla vardagar från klockan 08:00 till 16:00. Under dessa tider kan du kontakta dem via telefon, e-post eller ett kontaktformulär. Det är också under dessa tider som du får svar på din ansökan, samt som utbetalning av lån görs. Du kan även finna svar på de vanligaste frågorna på sidan för ”Frågor & Svar”.

Låneoffert ges inom en timme under handläggarnas öppettider – och lån utbetalas samma dag så länge låneavtalet signerats senast klockan 15:00. Det innebär att om du gör din låneansökan under rätt tid kan du se fram emot en av de snabbaste handläggnings- samt utbetalningsprocesserna på marknaden för företagslån idag.

Om CrediNord

CrediNord är ett bolag verksamt i Norden. De startade i Finland och valde därefter att expandera ytterligare till bland annat Sverige. De är specialiserade på företagslån mot småföretag och har en gedigen erfarenhet när det kommer till finansiella tjänster. Deras ansökningsprocess är helt kostnadsfri och ansökan är inte bindande.

CrediNord vill vara en möjliggörare för företags tillväxt och har satsat på att erbjuda en låneprocess som är så enkel och användarvänlig som möjligt – från början till slut. Bland annat genom snabba ansökningar, kort handläggningstid och utbetalning samma dag – tillsammans med en fast månadsavgift som gör det enkelt att ha koll på lånekostnaden.

Fördelar

  • Enkelt och snabb ansökningsprocess
  • Fast månadsavgift – inga andra avgifter
  • Utbetalning samma dag (fram till kl. 15)

Nackdelar

  • Kräver personlig borgen

Villkor

  • Företaget ska ha varit aktivt i minst 6 månader
  • En årlig omsättning om minst 300 000 kronor
  • Företaget ska vara baserat i Sverige
  • Personlig borgen krävs (2 st för lån över 250 000 kr)
  • Inga betalningsanmärkningar

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden