Om Fakturino

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Via Fakturinos digitala plattform kan småföretagare enkelt och tryggt jämföra lån från 25.000 kronor till så mycket som 60 miljoner. Löptiden kan variera mellan en månad och 5 år beroende på vad som passar företaget bäst. Det är både kostnadsfritt och icke-bindande att använda Fakturinos jämförelsetjänst och du har personlig service i form av kunniga experter vid din sida hela vägen.

Fakturino samarbetar med flera av Sveriges ledande finansbolag och banker och erbjuder flera finansieringstjänster i form av företagslån, factoring och företagsleasing. Du kan känna dig trygg med att all information som fylls i om företaget vid ansökan varken sparas eller säljs vidare till tredje part, utan används endast av Fakturino för att samla in bud från aktuella långivare.

Tjänster och produkter

Alla registrerade bolag, oavsett form, kan ansöka om lån hos Fakturino då bankerna gör en helhetsbedömning av företaget. Det viktiga för att få lånet beviljat är att det finns en betalningsförmåga och att lånet inte är större än vad företaget har förmåga att omsätta. Även om lånet gäller enskild firma kan du jämföra lån via Fakturinos sida, men då baseras kreditvärdet på personen bakom företaget likt ett privatlån.

Ansökningsprocessen är snabb och enkel tack vare ett användarvänligt formulär på hemsidan. Som en första fråga får du ta ställning till vilken av deras tjänster du är ute efter att jämföra – företagslån, factoring eller företagsleasing. Är du osäker kan du välja att bli kontaktad av en expert. Inom 24 timmar återkommer Fakturino med en sammanställning av alla bud från de drygt 20 långivare de samarbetar med och du kan enkelt välja det alternativ som passar företaget bäst. Om du behöver rådgivning vid val av bud finns Fakturinos experter till din tjänst.

Företagslån hos Fakturino kan exempelvis vara i form av en leveranskredit, order-/lagerfinansiering eller reverslån. Hos Fakturino kan företag också få hjälp att hitta rätt samarbeten för factoring och företagsleasing. Factoring går ut på att sälja eller belåna sina fakturor och är en alternativ finansieringsmöjlighet som kan vara användbar om företaget är i behov av att snabbt öka sin likviditet. Med företagsleasing behöver företaget inte binda upp kapital i onödan utan kan istället hyra inventarier så som bilar eller kopiatorer till bäst villkor.

Kundtjänst och utbetalningar

Hos Fakturino finns ett så kallat Client Success Team dedikerat till att hjälpa dig som företagare med alla frågor som kan uppstå när du ska hitta rätt företagsfinansiering. Teamet kan enkelt nås genom en chatt-funktion på hemsidan, på telefon eller via mail. För din bekvämlighet kan du även be om att bli uppringd eller att de ska mejla dig. Det finns inga konkreta öppettider, men enligt hemsidan svarar teamet ”från morgon till kväll, nästan året runt”. Fakturino har också en informativ FAQ där du snabbt kan finna svar på de vanligaste frågorna.

Fakturino vill underlätta för dig som företagare och har som mål att du ska ha pengarna inom 24 timmar från det att du tecknat avtalet.

Om Fakturino

Fakturino lanserades 2013 som den första oberoende aktören på marknaden att jämföra leverantörer av företagslån mot varandra via en digital plattform. Deras vision är att skapa transparens och konkurrens inom företagsfinansiering och hjälpa företag hitta förmånligare finansieringsmöjligheter. Via plattformen kan företagare jämföra finansieringsalternativ från över 20 olika banker och finansbolag och på så sätt få sina finansieringsbehov mötta på billigast möjliga sätt. Idag ägs Fakturino av Bonnier-gruppen och finns i både Sverige, Norge och Estland.

Fördelar

  • Jämför lån från över 20 långivare
  • Låna upp till 60 miljoner
  • Signera enkelt med bank-ID
  • Gratis rådgivning från specialister
  • Client Success Team till din tjänst

Nackdelar

  • Begär UC på företaget (dock bara en begäran, samtidigt som du får erbjudande från alla relevanta aktörer)
  • Ingen live-chatt

Villkor

  • Registrerat Handelsbolag, Aktiebolag eller Enskild firma

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden