Information
 • Snabb ansökan utan papper
 • Se kreditutrymme på 3 min
 • Enkelt, smidigt och rättvist
Lånebelopp: 10.000 - 2.000.000 kr
Återbetalningstid: 3 mån - 2 år
Factoring:
Fast månadsbelopp:

Om Mynt

Låneerbjudande och ansökan

Mynt anger ej hur mycket eller lite du som företagskund kan låna hos dem. Mynt beräknar krediten individuellt efter dina egna förutsättningar. Om du önskar få en större kredit än den du initialt blivit erbjuden går det att begära en höjning efter registrering på deras hemsida.

För ett företagslån gäller löptiden 1-18 månader och för fakturalån 3 eller 6 månader. Mynt tar inte ut någon ränta på ditt lån utan endast en fast månadsavgift som bestäms individuellt.

För att kunna godkänna din låneansökan utför Mynt en kreditupplysning och denna tas från Creditsafe. Du undviker alltså en registrering hos UC när du lånar hos Mynt vilket är bra för ditt företags framtida kreditvärdighet.

Det är enkelt att ansöka om ett företagslån hos Mynt då de använder sig av automatiserad kreditbedömning. Du knappar in uppgifter om ditt företag och får sedan en kredit tillgänglig på snabba tre minuter. Identifierar dig gör du enkelt via din företagsbank.

Om du tar betalt av dina kunder via faktura får du ett fakturalån och vid andra betalsätt får du ett företagslån. Du kan ändra mellan dessa lån vid behov. Om du har ett fakturalån informerar du Mynt om vilka fakturor du vill belåna och sedan får du dina pengar utbetalda inom 24 timmar.

Tjänster och produkter

Hos Mynt kan de flesta företagare ansöka om en kredit. Företag, stora som små, som är registrerade aktiebolag, enskilda företag, handelsbolag eller kommanditbolag kan alla ansöka om en kredit. Det krav Mynt ställer är att företaget ska ha funnits i minst sex månader och ha haft transaktioner i minst tre månader. Dessutom ska det vara registrerat för F-skatt och ha en omsättning på minst 500 000 kr på per år.

Du kan ansöka om en kredit hos Mynt så att du snabbt kan hjälpa ditt företag att finansiera en tillväxt. Du betalar sedan endast för den del av krediten som du faktiskt utnyttjar. Mynt erbjuder dig även hjälp med finansiering genom factoring där de betalar dina fakturor. De tar dock inte över kontakten utan du kan fortsätta att sköta denna själv vilket ser bra ut inför dina kunder.

Kundtjänst och utbetalningar

Du kommer enkelt i kontakt med Mynt genom att kontakta deras kundservice. Du kan enkelt ringa kundtjänsten. Det går även att skicka mejl. Vilka tider de håller öppet framgår dock inte av hemsidan. Mynt har en riktigt bra hemsida som är fylld med all den viktiga information du kan vilja ha.

Mynt använder sig av snabba utbetalningar. Så snart du har blivit erbjuden en kredit kan du begära ett uttag online. När du ansöker om fakturafinansiering får du dina pengar utbetalda inom 24 timmar från och med att fakturan har blivit godkänd.

Om Mynt

Mynt är en kreditgivare som erbjuder såväl små som medelstora företag att ansöka om en kredit hos dem. Företaget skapades 2017 av ett team med lång erfarenhet av att bedriva finansiella tjänster online. Med en komplett, digital tjänst förenklar du ditt lånande hos Mynt och du behöver inte fylla i jobbiga formulär för att ansöka om deras kredit. Mynt har flera delägare bland annat Svea Ekonomi.

Mynts verksamhet är registrerad hos Finansinspektionen och står under deras övervakning. Därför kan du känna dig trygg som låntagare.

Fördelar

 • Få en kredit på 3 minuter
 • Enkel och smidig ansökan
 • Erbjuder factoring
 • Ingen UC

Nackdelar

 • Inget exempel på månadsavgift
 • Relativt nytt företag

Villkor

 • Funnits i 6 månader
 • Transaktioner för 3 månader
 • Inneha F-skatt
 • 500 000 kr i årlig omsättning
Ansök Användarvillkor