Om toborrow

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

toborrow är en låneförmedlare som hjälper företag att hitta finansieringslösningar utformade efter deras behov. Med över 20 samarbetspartners kan toborrow hjälpa dig att nå ut med din ansökan och öka chansen att hitta marknadens bästa företagslån sett till ränta, belopp och villkor.

Här kan du ansöka om företagslån upp till 20 miljoner kronor. Vid ansökan tas endast en UC, även om den behandlas av ett stort antal långivare. Ansökan är inte bindande så du kan i lugn och ro jämföra och välja om du vill acceptera något av dem.

toborrow erbjuder en smidig tjänst där stora som små företag kan ansöka om och jämföra lån på ett enkelt och smidigt sätt. Om du är i behov av ett företagslån kan du göra en ansökan digitalt hos toborrow. Det är kostnadsfritt och icke-bindande, vilket innebär att du kan jämföra lån utan att betala något och utan att binda upp dig.

Ett av kraven för att göra en ansökan hos toborrow är att du har en ledande roll i företaget som du ansöker om lån till. Du ansöker med BankID. Det går att ansöka även om företaget har en betalningsanmärkning då toborrow samarbetar med långivare som accepterar dem. Det kan dock påverka den ränta samt övriga villkor som företaget erbjuds.

Tjänster och produkter

Förutom vanliga företagslån förmedlar toborrow även andra typer av låneprodukter för företag, såsom factoring, checkkredit, fastighetslån, byggnadskreditiv och företagsleasing.

Lånebeloppen gäller allt från 30 000 kronor till 20 miljoner kronor. Lånetiden är flexibel och du kan ansöka om en löptid mellan 3 och 60 månader. Om du är i behov av en längre återbetalningstid än så kan du kontakta deras kundtjänst.

Beroende på vilken finansieringslösning ditt företag är i behov av kan olika låneformer passa olika bra. Om du till exempel ansöker om fastighetslån kan du bli kontaktad av deras kreditspecialister för att få hjälp med vilka dokument och liknande som behövs till ansökan. Du kan även kontakta kundtjänsten innan ansökan för att få hjälp med att avgöra vilken låneform som passar just dig.

Ingen personlig borgen krävs, men för att få så många erbjudanden som möjligt att välja bland är det rekommenderat att sådan finns. Du kan även välja mer än en borgensman för att öka chanserna till fler lån ytterligare.

Efter att din ansökan skickats in ligger den publicerad för långivarna under 48 timmar, men de första svaren brukar trilla in efter enbart någon timme.  Du kan givetvis redan då välja att acceptera ett låneerbjudande, men genom att vänta så länge som möjligt ökar du dina chanser att få bästa möjliga villkor. Det då fler långivare kan få en chans att ta del av din ansökan.

Kundtjänst och utbetalningar

Om du har ytterligare funderingar hittar du de vanligaste frågorna och svaren på toborrows hemsida. Om du fortfarande känner dig osäker finns deras kundtjänst alltid tillgänglig via telefon, kontaktformulär eller chatt direkt på hemsidan. Kundtjänsten har öppet under kontorstider och om du behöver hjälp utanför dessa återkommer toborrow till dig så fort som möjligt.

toborrow har ingen fastställd tid för utbetalning av lån, utan det beror på vilket låneerbjudande du väljer att acceptera. Generellt sett är toborrows långivare snabba på att betala ut lån då de förstår vikten av att få tillgång till finansiering.

Om toborrow

toborrow är en låneförmedlare som hjälper företag, stora som små, att ansöka om och jämföra olika typer av finansieringslösningar på ett enkelt sätt. Det här är alternativet för företag som vill kasta ett brett nät när det gäller att jämföra lån då toborrow samarbetar med långivare som erbjuder flera olika typer av företagslån.

Fördelar

  • Många långivare med olika typer av produkter
  • Endast en UC – flera erbjudanden
  • Svar på ansökan inom 48h

Nackdelar

  • Kan dröja upp till 48h för svar

Villkor

  • Företaget ska vara aktivt och registrerat i Sverige
  • Sökande måste ha en ledande roll i företaget
  • Företaget får inte ha ett aktivt skuldsaldo
  • Företaget kan ha betalningsanmärkningar, men måste ha god ekonomi

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden