Om Zmarta

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Zmarta är en väletablerad aktör inom låneförmedling av privatlån, men har nyligen utökat sitt produktutbud till att även jämföra företagslån. Det innebär att du som företagare nu också kan nyttja deras tjänst för att enkelt jämföra företagslån.

Genom att jämföra olika finansieringsalternativ försäkrar du dig om att du inte betalar mer än nödvändigt för ditt kapital.

Låneerbjudande och ansökan

Med Zmartas smarta tjänst kan företagare i behov av finansiering ansöka om företagslån från flera olika långivare. Med en enda ansökan och en UC kan du alltså få låneförslag från flera populära aktörer på marknaden. Därefter jämför du lätt dina erbjudanden och väljer den långivare som passar ditt företag bäst. Signera avtalet och få pengarna utbetalda samma dygn!

En ansökan går mycket snabbt att genomföra, då du endast behöver fylla i några snabba uppgifter, och du får svar från alla långivare inom 24 timmar. De villkor du får i form av ränta, avgifter och krav på säkerhet varierar beroende på långivare. Genom att ansöka om företagslån via Zmarta får du en tydlig sammanställning över dessa och väljer det bästa alternativet.

Tjänster och produkter

Zmarta är en låneförmedlare som samlar låneerbjudanden från ledande långivare på marknaden. De aktörer som Zmarta samarbetar med kan erbjuda företagslån från 10 000 kronor upp till 5 miljoner kronor, med en löptid som sträcker sig från 1 månad till 5 år. Hos Zmarta är det alltid helt kostnadsfritt att genomföra en ansökan och du förbinder dig inte till något.

Det är fritt fram för alla bolagsformer att ansöka om företagslån via Zmarta. Det går att söka både med eller utan borgen, men med borgensman blir räntan ofta lägre eftersom det är en lägre risk för långivaren. I regel krävs att bolaget funnits, samt varit aktivt, i minst 6 månader. Betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder så länge ekonomin är god i övrigt.

Kundtjänst och utbetalningar

Kundtjänsten hos Zmarta finns tillgänglig dygnet runt via telefon – så här finns alltid hjälp att tillgå om någon fråga eller oklarhet skulle uppstå. Under vardagar mellan kl. 09.00 – 17.00 håller även live-chatten öppet där du kan få snabba svar.

Hur lång tid det tar för lånet att betalas ut beror på flera faktorer. Det snabbaste alternativet är om du väljer att signera låneavtalet elektroniskt. Att signera via papper tar längre tid eftersom det då måste postas fram och tillbaka. Många långivare betalar ut pengarna redan samma dag, men vilken utbetalningstid som gäller definieras i låneförslagen.

Om Zmarta

Zmarta är en jämförelsesida som erbjuder flera olika jämförelsetjänster, till exempel gällande företagslån, privatlån, försäkringar och elabonnemang. Bolaget grundades redan 1999, men då under namnet Bolåneservice. År 2015 lanserades företaget Zmarta Group och tjänsten Zmarta i Sverige, Norge och Finland – och idag har Zmarta över 300 medarbetare.

Devisen på Zmarta är att privatekonomi ska vara lätt och därför har de utvecklat en smidig och lättanvänd tjänst som låter kunderna jämföra en rad olika ekonomiska tjänster. Målet är att konsumenten ska hitta det bästa och mest förmånliga alternativet för dem. Naturligtvis innehar Zmarta Group också tillstånd från Finansinspektionen för att förmedla lån.

Fördelar

  • Jämför flera långivare
  • Endast 1 kreditupplysning
  • Kostnadsfri låneansökan
  • Kundtjänst dygnet runt

Nackdelar

  • Varierande villkor beroende på långivare
  • Kreditupplysning tas från UC

Villkor

  • Accepterad bolagsform: Enskild firma, HB, KB, AB
  • Företag registrerat och aktivt i 6 månader (i de flesta fall)

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden