Om Corpia

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Corpia har som målsättning att ge företagare möjlighet att fokusera på sin kärnverksamhet och att agera entreprenör. Med en effektiv ansökningsprocess där företag kan låna kapital och få besked inom 2 arbetsdagar tillför Corpia en viktig funktion på lånemarknaden där storbankerna normalt har långa och krångliga processer. Här möter du kunniga rådgivare med fokus på din verksamhet och dina behov. Corpia erbjuder konkurrenskraftiga räntor till rimliga villkor.

Med rätt kapital kan småföretagare som behöver låna upp till 3 miljoner kronor nå sin fulla potential. Du ansöker enkelt på hemsidan i ett formulär och verifierar dig med BankID. När ansökan är signerad blir du kontaktad för mer detaljerad information. Du kan följa din ansökan och har hela tiden en nära kontakt med Corpias rådgivare, som med lång erfarenhet av företagslån kan hjälpa dig på bästa sätt. Corpia har förmedlat över 1 miljard kronor sedan 2012.

Tjänster och produkter

Corpia är en långivare som är registrerad hos Finansinspektionen. Verksamheten har bedrivits sedan 2012 och erbjuder företagslån där fokusområdet är små och medelstora svenska aktiebolag. Genom lån hos Corpia kan företag fokusera på sin kärnverksamhet och att företaget ska kunna växa på ett optimalt sätt. Att ansöka om lån hos Corpia är kostnadsfritt.

Enligt Corpia är marknaden för lån till mindre företag onödigt krånglig och Corpia erbjuder därför ett enkelt och bra sätt att få ett extra finansiellt tillskott. När du ansöker om lån kommer en bakgrundskontroll att göras på företaget. Att som företag ha möjlighet att få extra kapital kan vara avgörande för ditt företags framtid och Corpia vill vara där till hjälp.

För att bli beviljad ett företagslån hos Corpia krävs att du har ett svenskt aktiebolag med en god kreditrating. Det finns inga krav på full personlig borgen men lånet är villkorat med någon form av säkerhet, som fastighet eller borgensåtagande. Det krävs också att bolaget har minst ett årsbokslut registrerat och en omsättning på minst 2 miljoner kronor.

Indikativ ränta för företagslån hos Corpia är 8-12 % vilket inkluderar en uppläggningsavgift på 2 % av lånebeloppet.

Kundtjänst och utbetalningar

Hos Corpia finns en kundtjänst som kan svara på dina frågor. De kunniga rådgivarna är inte längre än ett samtal eller mejl bort. På hemsidan hittar du också en detaljerad sektion för frågor och svar som tar upp de vanligaste frågorna.

När du har ansökt om lånet och har lämnat in fullständiga uppgifter brukar det ta ungefär en till två dagar innan din ansökan är helt färdigbehandlad. Du kan när som helst kontakta Corpia för att se hur din ansökan ligger till och vad statusen är. När väl lånet har blivit godkänt kommer utbetalning ske till ditt företagskonto så snart som möjligt.

Ansökan hos Corpia är säker så du behöver inte vara orolig att någon utomstående får tillgång till dina uppgifter.

Om Corpia

Corpia har funnits på marknaden sedan 2012 och har sedan dess förmedlat över 1 miljard kronor till svenska aktiebolag. Detta har tidigare skett genom olika partners och det är först nyligen som de börjar erbjuda utlåning som Corpia.

Corpia ingår i Corpia Group som hjälper företag att skräddarsy sitt finansieringsbehov. Företaget har lång erfarenhet från bank- och finanssektorn. Genom sin långa erfarenhet tar de vara på ansökningar från företag som i andra fall kan bli nekade utlåning hos traditionella storbanker. Du har alltså mycket att vinna på att ansöka om ett företagslån hos Corpia.

Fördelar

 • Snabb och enkel ansökan
 • Kunniga rådgivare
 • Kräver inte full personlig borgen
 • Flexibel ansökan efter ditt företags behov
 • Kreditupplysning utan UC

Nackdelar

 • Endast aktiebolag kan ansöka om lån

Villkor

 • Svensk Bank och BankID
 • Aktiebolag med god kreditrating
 • Någon form av säkerhet
 • Minst 1 årsbokslut registrerat
 • Minst 2 milj i omsättning

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden