Om Fedelta

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

Låneerbjudande och ansökan

Att ansöka om företagslån hos Fedelta är en smidig process. När du ansöker får du en offert samma dag. Det kostar dessutom ingenting att ansöka och du binder heller inte upp dig till något, så var inte orolig för att testa om du känner att ditt företag kan behöva ett lån. Du behöver inte ta lånet om det blir godkänt, utan du gör precis som du vill.

Låneansökan sker i några korta steg där du bland annat fyller i organisationsnummer samt vad du har tänkt att använda pengarna till. Detta är för att Fedelta ska få en uppfattning av vad du har tänkt att göra med lånet. De tar en kreditupplysning via Creditsafe. Vanligtvis räcker dessa uppgifter och kreditupplysningen för att ett beslut ska kunna tas. Ibland behöver Fedelta kompletterande uppgifter och de kommer då att kontakta dig så snart som möjligt för att inte dra ut på processen mer än nödvändigt.

Ansökningarna är helt automatiserade. Vilket betyder att de kan ge dig snabba svar utan att någon fysisk person måste granska din ansökan. Detta är en av de faktorer som gör att Fedeltas ansökningsprocess kan vara så snabb och smidig som den är.

Tjänster och produkter

Fedelta erbjuder ditt företag lån mellan 25 000 kronor upp till 1 000 000 kronor. Det innebär att det finns ett stort utrymme för dig och ditt företag att välja den summa som passar er bäst. Alla olika typer av företag runt om i Sverige kan ansöka om lån hos Fedelta. Dessutom finns det inget krav på att företaget har någon specifik bolagsform eller riktar in sig på någon speciell marknad.

Unikt med Fedelta är att de inte har någon ränta på företagslånen. Istället fastställer de en månadskostnad som de baserar på ditt företags kreditprövning. De har heller inga andra avgifter som aviavgifter eller uppläggningsavgifter. Det gör att du inte kan åka på höga räntekostnader om räntan skulle bli högre utan du betalar endast den fasta månadskostnaden som du får på din offert. Du kan när som helst välja att betala tillbaka resterande summa utan extra kostnader. Du betalar endast månadskostnaden för den aktuella månaden.

En annan sak som är unik med Fedelta är att de erbjuder den första månaden gratis.

Kundtjänst och utbetalningar

De som arbetar i kundtjänsten är mycket trevliga och kunniga och besvarar alla dina frågor med ett leende på läpparna. Vare sig du har frågor om hur det fungerar eller om just ditt lån så finns de där för att hjälpa dig. De har öppet 09 till 16 på vardagar och du når dem via telefon, email eller live chatt.

Utbetalningar sker inom 24 timmar från det att din ansökan har blivit godkänd. Tänk dock på att helger, röda dagar och bankernas egna överföringstider kan påverka detta. Dock betalas pengarna ut oavsett, så du vet att de är påväg.

Om Fedelta

Fedelta är ett låneinstitut som arbetar mot företagare. Bolaget registrerades 2013 och de blev verksamma strax därefter. Deras mål att att hjälpa ambitiösa företagare som behöver mer kapital för att komma vidare inom sin verksamhet. Därför kan alla olika typer av företagare och bolagsformer ansöka om Fedeltas företagslån. Fedelta Finance AB är godkända och ständigt granskade av Finansinspektionen som ser till att de upprätthåller höga krav för din säkerhet. Deras flexibla företagslån utan ränta har hjälpt många företagare hittills och jobbar för att kunna hjälpa ännu fler.

 

Fördelar

 • Låna upp till 1 000 000 kr
 • Lång lånetid på upp till 3 år
 • Offert samma dag
 • Lån betalas ut inom 24 timmar
 • Inga dolda avgifter

Nackdelar

 • Företaget får ej ha betalningsanmärkningar
 • Företag med höga skulder godkänns ej
 • Ingen kundtjänst på kvällar eller helger

Villkor

 • Företaget måste anses kunna betala tillbaka.
 • Företaget får inte ha flera betalningsanmärkningar.
 • Företaget eller dess företrädare får ej ha höga skulder.
 • Kredittagaren kreditprövas.
 • Fakturering sker månadsvis.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden