Om OPR Företagslån

Denna långivare är inte längre tillgänglig hos oss. Men vi erbjuder en omfattande samling av aktiva långivare för att passa dina finansiella behov. Jämför idag och hitta det bästa lånet för dig.

OPR Företagslån är ett företag vars kontor du finner på Kungsbroplan 1 i Stockholm. Vi ska nu ta oss en titt på vad detta företag har att erbjuda dig som företagare.

Låneerbjudande och ansökan

OPR Företagslån erbjuder dig som småföretagare att låna pengar enkelt. Välj på belopp mellan 30 000 – 1 000 000 kr med 1-24 månaders återbetalningstid. Själva ansökan gör du direkt på företagets hemsida. Detta rör sig om en snabb och smidig process som kan ta mindre än en minut att genomföra. Det du behöver göra är först och främst att välja hur mycket du vill låna samt hur många månader du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Därefter behöver du fylla i ansökningsformuläret, något som endast tar några få minuter att genomföra. Är det så att din ansökan skickas in före 16:00 den aktuella dagen får du sedan besked om ditt lån godkänts eller inte samma dag som den skickats in.

OPR-Företagslån

Tjänster och produkter

OPR Företagslån vänder sig till samtliga aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag och kommanditbolag som är registrerade i Sverige. De riktar med andra ord inte in sig på företag verksamma inom någon enskild bransch. Alla företag av typerna ovan är därför välkomna att ansöka om lån hos OPR Företagslån så långe de uppfyller kraven och villkoren. Detta inkluderar även nystartade företag.

Kundtjänst och utbetalningar

OPR Företagslån erbjuder en kundtjänst som du kan kontakta via telefon eller e-post. Är det så att du väljer telefonalternativet så är öppettiderna vardagar 07:00-17:00.

När det gäller utbetalningar av lånet så sker detta direkt i samband med att det har godkänts. Det krävs förstås också att du själv godkänner villkoren i låneofferten. Hur lång tid det tar innan pengarna är inne på ditt konto beror sedan på en mängd olika faktorer. Detta handlar bland annat om vilken bank du använder dig av samt när på dygnet din ansökan sker och så vidare. Du kan i de flesta fall dock räkna med att överföringen kommer att ske inom 24 timmar från och med det att din låneansökan godkänts och du själv accepterat låneoffertens villkor.

Om OPR Företagslån

När du tar ett lån hos OPR Företagslån tillkommer det inte någon ränta. Istället är det en fast månadsavgift som gäller, en avgift vars storlek beror på lånebeloppet samt återbetalningstiden. Någon fakturaförsäljning erbjuds inte av företaget.

Fördelar

 • Det går snabbt och smidigt att ansöka om lånet hos företagets hemsida.
 • Du får snabbt besked om ditt lån har godkänts eller inte.
 • Pengarna överförs direkt i samband med att ditt lån har blivit godkänt.
 • Det tillkommer inte någon ränta på lånet utan istället en fast månadsavgift utan några dolda kostnader.
 • Beroende på övriga faktorer kan det hända att även företag med betalningsanmärkningar kan ta lån hos OPR Företagslån.

Nackdelar

 • Du måste ha tillgång till BankID för att kunna ansöka om ett lån.
 • Du behöver gå i personlig borgen för lån på upp till 200 000 kr.
 • För lån över 200 000 kr måste två personer gå i borgen för det.
 • En kreditupplysning kommer att tas på borgensmannen eller borgensmännen i samband med att du ansöker om lånet.
 • När du har skickat in din låneansökan är den bindande. Du kan alltså inte ångra dig efter det om du inte ringer företaget innan 16:00 samma dag som ditt lån beviljats.

Villkor

 • Du kan som minst låna 30 000 kr och som mest 500 000 kr av OPR Företagslån.
 • Du kan välja mellan allt från 1 månad till 18 månader när det gäller hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka ditt lån.
 • Ditt företag måste vara svenskt och registrerat hos bolagsverket.
 • Företaget måste ha en god kreditvärdighet för att kunna bli beviljat ett lån.
 • Du måste ha en eller flera borgensmän med taxerad inkomst vilka går i god för ditt företag.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden