Hitta rätt företagslån för din verksamhet

Jämför långivare

Marginalen – mer än bara företagslån

27 april, 2016

En del nischade banker som har ett utbud av företagslån, factoring och kreditkonton för mindre och mellanstora företag har även en portfölj av tjänster för företagets administration. Idén är att kunna erbjuda en mer eller mindre komplett lösning för de aktiviteter och rutiner som inte tillhör kärnverksamheten men som måste ordnas både för företagets välmående och för att följa lagens krav. Marginalen Bank är en av dessa banker och i den portfölj av kringtjänster som erbjuds företagare finns bland annat redovisning, fakturaadminstration, lönehantering och HR-frågor.

administration för små och medelstora företag

Fakturaadministration och redovisning

När det gäller fakturaadministration kan Marginalen erbjuda en helhetslösning genom vilken du som företagare egentligen bara behöver leverera faktureringsunderlaget. Allt kring utformning av fakturorna till utskick och påminnelser kan outsourcas och du har tillgång till alla uppgifter via en internetportal.

Om Marginalen sköter faktureringen kan du även med fördel överlåta uppgiften att ta hand om bokföringen (alla uppgifter finns redan i systemet, så att säga). Marginalen kan också hjälpa till med löpande redovisning och bokslut.

Lönehantering

Att administrera löner kan ta ganska mycket tid i anspråk varje månad och överlåter du denna aktivitet kan du frigöra tid för mer värdeskapande arbete. Marginalen kan sköta om allt kring löner och du kan beställa tillgång till ett webbaserat tidsredovisningssystem där dina anställda kan registrera arbetstid. Du, eller den löneansvariga, kan sedan när som helst gå in i systemet och attestera utgifter och godkänna lönerna.

Tjänster inom human resources

HR är idag långt ifrån att vara en obskyr stödfunktion, utan är i stället ett medel för att skapa en större kompetens i företaget vilket i förlängningen leder till en organisation som skapar mer värde och är mer motståndskraftig vid förändringar. Marginalen har en rad tjänster inom personaladministration, såsom till exempel rekrytering, coaching och utbildning. Ditt företag kan även hyra in personalchefer via Marginalen Bank.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden