Hitta rätt företagslån för din verksamhet

Jämför långivare

De här är de bästa revisionsbyråerna i Sverige

23 september, 2021
En kvinna som sitter med flera räkningar och en miniräknare på golvet.

Funderar du på att anlita en revisionsbyrå för att förbättra ditt företags ekonomi? Då ligger det förstås i ditt intresse att du anlitar en sådan som kan erbjuda dig en så bra service som möjligt. Just därför ska vi i denna artikel ta oss en titt på några av de revisionsbyråer som anses tillhöra de bästa i Sverige. Vår förhoppning är att detta ska göra det lättare för dig att välja en revisionsbyrå att satsa på.

PwC

Enligt de själva är PwC Sveriges ledande revisionsbyrå. Detta är visserligen något som förmodligen mer eller mindre varenda revisionsbyrå i landet anser sig vara, men faktum är att PwC kan använda sig av sina meriter som ett bevis på att de faktiskt är Sveriges ledande revisionsbyrå. De har nämligen vid ett flertal tillfällen blivit utsedda till den bästa revisionsbyrån i Sverige, bland annat 2012 och 2013. Detta utsågs de till av ungefär 400 svenska ekonomichefer som deltog i en undersökning. PwC har kontor på flera olika orter runtom i Sverige, har ungefär 2 900 anställda över hela landet och mer än 35 000 kunder. PwC är därför ett säkert val för dig som är ute efter en revisionsbyrå som kan sin sak, vilket är precis vad som är fallet med PwC!

Grant Thornton

Ett annat utmärkt alternativ för dig som söker efter en skicklig revisionsbyrå är Grant Thornton. De utsågs bland annat till hela Sveriges bästa arbetsgivare 2017. Det var första gången någonsin som en revisionsbyrå vann denna utmärkelse. Också detta företag har kontor på flera olika orter runt om i Sverige. I skrivande stund rör sig detta närmare bestämt om 22 kontor på olika håll i landet. Grant Thornton har ca 1 200 medarbetare här i Sverige. Enligt de själva hjälper de ungefär 25 000 företag med revision varje år. De är också ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd, en koncern med närvaro i fler än 140 länder världen över. I Sverige erbjuder Grant Thornton sina tjänster till ägarledda företag, nationella och internationella storföretag, offentlig verksamhet och ideella organisationer. Deras tjänster inom revision inkluderar bland annat börsnotering, internrevision, IT Assurance, granskning av hållbarhetsredovisning, internationell revision och extern revision. Det gör de till ett utmärkt alternativ för dig som behöver hjälp med dessa typer av revision.

EY

Ett annat stort namn när det gäller svenska revisionsbyråer är EY. Det är ett företag som har just revision som sin huvudfokus. Precis som de flesta övriga företag på listan är EY ett företag som är verksamt i flera olika länder världen över. Närmare bestämt har de mer än 700 kontor i över 150 länder. Sammanlagt har de ca 320 000 medarbetare på olika håll runt om i världen och mer än 200 000 kunder. Precis som övriga namn på denna lista är detta med andra ord en väletablerad aktör som kan ge dig den hjälp du behöver när det kommer till revision.

R3 Revisionsbyrå

En annan högkvalitativ revisionsbyrå här i Sverige är R3 Revisionsbyrå. Det är en revisionsbyrå med en mycket lång erfarenhet av branschen. R3 Revisionsbyrå bildades nämligen redan 1987. De sitter därför på en erfarenhet och kunskap om branschen som få andra aktörer kan mäta sig med. R3 Revisionsbyrå har kontor i Stockholm och Göteborg. De är dock även verksamma på den internationella scenen eftersom de är medlemmar i ett internationellt nätverk vid namn PrimeGlobal. Det är de så att de kan erbjuda sina kunder den bästa möjliga hjälpen när det kommer till internationella transaktioner. De flesta av R3 Revisionsbyrås kunder är ägarledda företag. De har sin huvudfokus på revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning och bolagsfrågor. Även detta är därför en väletablerad, kunnig och erfaren revisionsbyrå som du kan vända dig till för hjälp.

Varbergs Revisionsbyrå AB

Jämfört med de övriga namnen på denna lista är Varbergs Revisionsbyrå AB ett betydligt mindre företag. Precis som namnet antyder är de baserade i Varberg, söder om Göteborg. Deras historia sträcker sig så långt tillbaka i tiden som 1967. Till en början hette de dock Varbergs Redovisningskonsult AB men kom så småningom att byta namn till Varbergs Revisionsbyrå AB. Numera arbetar de med ungefär 700 företag i alla tänkbara olika storlekar. Självklart erbjuder Varbergs Revisionsbyrå AB just revisionsarbete. De erbjuder dock även en mängd olika kringtjänster. Just därför kan de erbjuda dig som kund en helhetslösning när det gäller administration och ekonomi. Bland annat kan de förse dig som ska låna pengar med olika tips och råd. Detta och mycket annat gör även Varbergs Revisionsbyrå AB till ett företag som vi starkt kan rekommendera.

Lundin Revisionsbyrå

Ett annat alternativ för dig som söker efter en revisionsbyrå är Lundin Revisionsbyrå. De har sitt kontor i Göteborg. De kan hjälpa dig med allt från revision och redovisning till skatter, konsultationer samt råd och tips till dig som ska starta ditt eget företag. Lundin Revisionsbyrå är en del av Nexia International. Detta är ett internationellt nätverk beståendes av revisions- och konsultbyråer.

Ehrlinders Revisionsbyrå AB

Ehrlinders Revisionsbyrå AB är en revisionsbyrå baserad i Malmö. Deras kunder består främst av små och medelstora företag inom olika branscher och i olika delar av landet. Ehrlinders Revisionsbyrå AB har mycket lång erfarenhet av branschen eftersom de bildades redan 1966. De har specialister inom flera olika områden som har med revision att göra, till exempel juridik, skatter och pensionsfrågor. För dig som kund är det positiva nyheter att Ehrlinders Revisionsbyrå AB är medlem i FAR. FAR är nämligen en organisation verksam inom revisionsbranschen. De genomför med jämna mellanrum kvalitetskontroller av sina medlemmar. Faktum att Ehrlinders Revisionsbyrå AB är medlem i FAR är därför ett bevis på att deras service håller en tillräckligt hög kvalitet. Därför kan du förvänta dig bästa möjliga hjälp om du väljer att satsa på Ehrlinders Revisionsbyrå AB.

Axion Revisionsbyrå AB

Axion Revisionsbyrå AB är en revisionsfirma som grundades i början av 90-talet. De har idag två kontor, båda i Skåne. Ett av kontoren ligger i Malmö och det andra i Staffanstorp. De vänder sig både till aktörer verksamma inom det privata näringslivet samt i den offentliga sektorn. De kan hjälpa dig med revision, redovisning och rådgivning.

Fyll i formuläret för att fortsätta din ansökan hos vår partner

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden